WwW.Ks-Network.Tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliHomeSearchLatest imagesRegisterLog in
Mirė Se Erdhet Nė Ks-Net.Tk , Akoma nuk jeni rexhistruar Rexhistrohu Tani Nėse keni harruar fjalkalimin Kliko Kėtu

Torres rikthehet kundėr Realit

Go down 
AuthorMessage
V@L!
Administrator
Administrator
V@L!

Numri i postimeve : 1347
Pikėt : 6292
Registration date : 2009-01-30

Torres rikthehet kundėr Realit Empty
PostSubject: Torres rikthehet kundėr Realit   Torres rikthehet kundėr Realit EmptyFri Mar 06, 2009 1:54 pm

Torres rikthehet kundėr Realit F.0306095957282_mSulmuesi i Liverpoolit, Fernando Torres, pritet tė jetė i gatshėm pėr ndeshjen e kthimit tė Ligės sė Kampionėve kundėr Real Madridit qė zhvillohet e tė martėn nė Anfield.
Torres ka munguar nė fushė qė nga ndeshja e parė me Madridin dhe kishte dyshime se ai mund tė mungojė edhe nė dy ndeshjet e radhės, kundėr Realit dhe kundėr Manchester United.

“Shpresoj tė jem i gatshėm pėr tė dyja ndeshjet, pasi do tė jenė dy ndeshje tė mėdha. Gjuri mė ka shkaktuar disa probleme dhe procesi i rikuperimit po zgjat mė gjatė se qė kam shpresuar”, ka thėnė Torres.

“Sidoqoftė jam shumė optimist se do tė jem i gatshėm pėr ndeshjen ndaj Real Madridit dhe nėse gjuri im reziston, do tė jem po ashtu edhe nė Old Trafford”, ėshtė zotuar spanjolli.
Back to top Go down

Torres rikthehet kundėr Realit
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Arsenali iu rikthehet fitoreve