Author | Message |
---|
Ghetto Gold WebMaster
Numri i postimeve : 1400 Location : AdminCP Job/hobbies : Couter Strike Thanks : 3 Pikėt : 6514 Registration date : 2008-07-09
| Subject: Re: Barcoletat Ketu !! Thu Feb 05, 2009 11:34 am | |
| dallimi i gruas prej ushtarit
A e dini se ku asht dallimi ndermjet femres dhe ushtarit .Nese nuk e dini po ju tregoj, Ushtari kur te dorzohet i ngren durt nd?rsa femra kur te dorzohet i ngren kamt.hahaha | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
Numri i postimeve : 1400 Location : AdminCP Job/hobbies : Couter Strike Thanks : 3 Pikėt : 6514 Registration date : 2008-07-09
| Subject: Re: Barcoletat Ketu !! Thu Feb 05, 2009 11:34 am | |
| Sarmja
ish kan njani edhe i kishin pas than sarme edhe aj u merzit shume edhe tha kush um thot sarme tja kum qi nanen edhe ni dit njani po e zatet edhe po i thot o ku je ju kujtu qa ka than edhe po thot o ku je mish me lakna ky po i thot tu e nxerr alltine o pshtille pshtille se ta kum qi nanen. | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| Subject: Re: Barcoletat Ketu !! Thu Feb 05, 2009 11:35 am | |
| Ka qen ni amerikan edhe sh qiptare ni BAR ne periferi te Prishtines, edhe afrohet kamarieri me pyt se qka dojn me pi, Amerkani pergjigjet i pari edhe thot Jack Daniels Whiskey, Hasani pergjigjet HASAN KARCELLI Koka-Koll | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| qaqkalica
kane qene dy qaqkalica dhe e kane pa nje gjilpere.dhe kane thėn qy ky rroboti. | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| gjyshja dhe nipi
NJ? HER ISH DAL GJYSHJA ME NIPIN N? PAZAR EDHE NIPI I GJETI DISA PARE N? TOK? DASHTI MI MARR PO GJYSHJA I THA: -MOS I MERR SENET QE JAN N? TOK. QESHTU I NDODHI NIPIT TRI E KUR NI DIT U RRXU GJYSHJA I THA NIPIT: AMA DOREN T? QONA. NIPI I THOT: JO SE A M? THA TI SENET QE JON EN TOK MOS I MERRE EDHE TI JE N? TOK TASH. | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| Del nje shqiptar ne gjermani me e shetit nje qen te vogel e te lesht sa si dallohej as kah e ka bishtin e as kah e ka gojen,tu shetit qeni e qon kamen dhe e pshurr shqiptarin ne kepuc. Ky e shikon nje here dhe e nxjerr nje cope mish dhe ja qet.Po e sheh nje gjerman dhe quditet se qysh qeni e pshurri e ky po i qet mish,i afrohet dhe po e pyet pse veprove keshtu.Shiptari po i thot: O veq po du me e dit kah e ka kryet se ti kum qi nanen shkelum. | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| njė elefant e kish pas shkel kerri dhe vjen ndihma e pare me e dergu ne spital kur krejt kohen e njek njė mize. doktori smujti me duru dhe i tha po pse pe njek elefantin . miza-po du me idhon gjak | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| Subject: Re: Barcoletat Ketu !! Thu Feb 05, 2009 11:36 am | |
| ish kon ni leper edhe ish pi ish shum edhe tu shku udhes e zen gjumi mas ni lisi.Edhe vin nja dy ujqi me honger leprin, njoni thot jo une pe ha tjetri jo une, e qishtu perlahen mes veti ata edhe vdesin te dy.Ne mengjes kur qohet i sheh dy ujqit para veti edhe thot:hej be nanen edhe une kur po pina spo di qka po boj | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| Disa F?mij Po Mburreshin Se I Kan BaBallar?t E Shpejt:Nj?ri Thot: - Babai Im E Gjun Shigjeten Ngab Edhe E Kap Para Se Me Arrit Ne Shenjester.I Dyti: -Babi Im Gjuan Me Pistolet(Allti)E Kap Plumin Pa Arritur Ne Shenjestren.....I TreTie Mos Osht Ndonj? Gj? Kjo.Babi Im ?sht? M?sues,megjithse Puna I Mbaron Ne Oren 4 VJEN NE SHTEPI NE OREN | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| Elefanti dhe miu
Miu dhe Elefanti kalojne nje nate te nxehte seksuale, pas kesaj elefanti vdes, miu duke hapur varrin qan dhe thote: i mjeri une per nje nate kenaqesi tash duhet te gropoj gjate tere jetes. | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| E dashur,dua te martohem me ty"-e propozon djali vajzen,fficeffice" />>>
-"Mir i dashur por eshte nje problem ktu,Veshtire se do te pajtohet babai im!" -pergjigjet a jo.>>
-"Pse?" -pyet ai>>
-"Ngase ai nuk eshte shahist" -pergjigjet ajo.>>
-"Ani,qka ka lidhje kjo me martesen tone??" - pyet djali i habitur.>>
-"ffice:smarttags" />lace w:st="on">Polace> ai kurr nuk e jep mbretreshen per kali"-ia kthen vajza.>> | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| te ftohtit
Ishte martu njehere nje bjondine me nje djalosh,dhe ne mbremje bjondina bjen ne nje krevet djaloshi ne tjetrin.diku ne me te nates bjondina deshiron te bejn sex dhe i thot hej e kam ftoht,djaloshi e merr nje qebe dhe e mbulon .Bjondina e perserit kete dhe nje here por djaloshi vepron prap e mbulon edhe me nje qebe .me ne fund thot me vete bjondina po ky qenka i hupt ti them drejt.Edhe i thot ,o djal a e din se une e kam nje bir (vrim )ne trup. jo valla ia kthen djaloshi-po pse nuk tregove me heret , po nga atje po te hyn te ftohtit e po thua e kam ftoht | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| Subject: Re: Barcoletat Ketu !! Thu Feb 05, 2009 11:37 am | |
| Syzet
A e dini se pse bjondina i mban syzet ne barke?
Sepse i ka thene mjeku se e ka zorren qorre... | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| Bjondina
pse bjondina kur zgjohet ne mengjes nuk e gjen deren?
Sepse nuk flen kurre te shpija
nese nje zeshkane dhe nje bjondine kcejne prej aeroplanit me parashute cila bjen e para ne toke?
Bjondina e humb rrugen | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| gjegjez per bjondinat
Kur kcejn nga naltesia nji bjondin e nje zezake.Cila asht ma e shpejt? Zezakja,sepse bjondina duhet me pyet per rrugen. | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| Biondina dhe peshqit
Qysh mundohet me e mbyte biondina peshkun? Duke e shti ne uje | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| Japonia
Pse japonezet jane populli me i menqur ne bote ?
- Sepse nuk kan bjondina | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| Subject: Re: Barcoletat Ketu !! Thu Feb 05, 2009 11:38 am | |
| Nje bjondine deri sa ecte rruges bie ne shakte. Pasi qe ra tha: "Falemnderes o zot qe nuk ka qellu kapaku se s'un isha dale kurre".
Qfare kerkon bjondina ne fund te detit? -Leonardo Di Kaprion | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| bjondina
qysh bone bjondina be ? virgjine jom , pasha femit | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| HUP BJONDIN
Ish kan nje dit nji bjondin tu hec dhe i shef do femij tu lujt dhe nje prej fmijve i thot oj bjondin po ti jap 1Euro si te mujsh me hup ne shkalla kjo hup dhe femijet kshyrin ner fiston , kur bjondina shkon te shpija i thot burrit vet se i ka fitue 1Euro e vet burri po shka bone da thmi kujtun se une nuk muj me hup ne shkall, burri e moj bjodin budallice por ata kan desht veq mu ti kshyr klinat , nesermen apet kalon bjondina dhe femijet i dhojn po ta jap da qukollad veq hup ne shkall , shkon ne shpi dhe e vet burri qa po han ,bjondina qukollad apet ke hup ne shkall at kam than se ata veq klinat dojn mu ti pa ,bjondina jo une sot i kam mashtru se nuk kam pas klina hiq | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| HUP BJONDIN
Ish kan nje dit nji bjondin tu hec dhe i shef do femij tu lujt dhe nje prej fmijve i thot oj bjondin po ti jap 1Euro si te mujsh me hup ne shkalla kjo hup dhe femijet kshyrin ner fiston , kur bjondina shkon te shpija i thot burrit vet se i ka fitue 1Euro e vet burri po shka bone da thmi kujtun se une nuk muj me hup ne shkall, burri e moj bjodin budallice por ata kan desht veq mu ti kshyr klinat , nesermen apet kalon bjondina dhe femijet i dhojn po ta jap da qukollad veq hup ne shkall , shkon ne shpi dhe e vet burri qa po han ,bjondina qukollad apet ke hup ne shkall at kam than se ata veq klinat dojn mu ti pa ,bjondina jo une sot i kam mashtru se nuk kam pas klina hiq | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| Subject: Re: Barcoletat Ketu !! Thu Feb 05, 2009 11:39 am | |
| Nano ne Kine
--------------------------------------------------------------------------------
Shkoi Fatos Nano per vizite ne Kine dhe kinezet e pyeten se sa banor I ka Shqiperia.
Ai tha: 3 milion e fjuu?
Po pse nuk keni ardhe krejt te rrime pak? | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| Lopet e terbueme
--------------------------------------------------------------------------------
Kllintoni ne restoran me grun e me vajzen.
Kamarjerja: Urdheroni?
Kllintoni: Mish Viqi?
Kamarierja: Zotri, e lopt e terbuara?
Kllintoni: Ato le te porosisin vet qka te dojn! | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| Ka kon shiptari ene amerikani, ulen me 1 lokal. Vajn kamarieri ene e pajten para amerikanin: -xhi duni per tpaj? - Ai thot Gjoni Voker Viski. Shiptari ja bon: -Shaban Teslica Koka kolle, kujton se duhet te prezantohet para!!! | |
|
| |
Ghetto Gold WebMaster
| Subject: Re: Barcoletat Ketu !! Thu Feb 05, 2009 11:40 am | |
| Po e takon tipka frajerin me musteqe, dhe po i gjuhet. Tipi nuk po duket diqka i interesum, dhe tipka me nji moment po ja lyp nji kime t`musteqeve si kujtim. Tipi po e shtin doren n`brek dhe: Deri sa kam n`depo, n`izllog nuk preki!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Barcoletat Ketu !! | |
| |
|
| |
| Barcoletat Ketu !! | |
|