WwW.Ks-Network.Tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliHomeSearchLatest imagesRegisterLog in
Mirė Se Erdhet Nė Ks-Net.Tk , Akoma nuk jeni rexhistruar Rexhistrohu Tani Nėse keni harruar fjalkalimin Kliko Kėtu

iPhone pėr tė gjithė nė Japoni..Ai shko ne Japoni kenaqsh me iphona

Go down 
AuthorMessage
arbias
Administrator
Administrator
arbias

Numri i postimeve : 530
Job/hobbies : YuGiOh
Pikėt : 5912
Registration date : 2009-02-03

iPhone pėr tė gjithė nė Japoni..Ai shko ne Japoni kenaqsh me iphona Empty
PostSubject: iPhone pėr tė gjithė nė Japoni..Ai shko ne Japoni kenaqsh me iphona   iPhone pėr tė gjithė nė Japoni..Ai shko ne Japoni kenaqsh me iphona EmptyFri Mar 13, 2009 6:47 am

iPhone pėr tė gjithė nė Japoni..Ai shko ne Japoni kenaqsh me iphona Iphone-490x320
Kompania SoftBank Mobile, operatori i tretė pėr nga madhėsia nė Japoni, qė nga fillimi i kėsaj jave, ka lansuar fushatėn nėn emrin "iPhone pėr tė gjithė" nė tė cilėn tė gjithė abonentėve tė cilėt hyjnė nė njė vit kontratė, do tė marrin falas telefonin mobil iPhone me flash disk prej 8 GB.

Pėrveē kėsaj, kompania SoftBank Mobile do tė ulė ēmimin pėr iPhone me flash disk prej 16 GB nga 350 dollarė nė 117 dollarė.
Ndryshe nga SHBA, ulja e ēmimeve tė iPhone nė Japoni pėrcillet edhe nga ulja e ēmimeve pėr abonim.

Sa pėr tė kujtuar, kompania Apple nė shtator tė 2007, pati ulur ēmimin e iPhone, versionit origjinal i nė tregun amerikan nga 599 dollarė nė 399 dollarė, por ēmimi pėr abonimin mujor nė AT&T, ku shitet iPhone, ka mbetur i pandryshuar.

Nė Japoni, megjithatė, ēmimi pėr abonim mujor ėshtė reduktuar nga 62 dollarė nė 46 dollarė.

Disa analistė besojnė se shitjet e iPhone nė Japoni janė shumė dobėt. Sipas disa tė dhėnave, shitja e iPhone nė vitin e parė nuk do tė arrijė as edhe nė gjysmėn e planifikuar qė ėshtė, njė milion copė.
Back to top Go down

iPhone pėr tė gjithė nė Japoni..Ai shko ne Japoni kenaqsh me iphona
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-