WwW.Ks-Network.Tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliHomeSearchLatest imagesRegisterLog in
Mirė Se Erdhet Nė Ks-Net.Tk , Akoma nuk jeni rexhistruar Rexhistrohu Tani Nėse keni harruar fjalkalimin Kliko Kėtu

Diego: Nė fund tė sezonit largohem nga Werderi

Go down 
AuthorMessage
V@L!
Administrator
Administrator
V@L!

Numri i postimeve : 1347
Pikėt : 6295
Registration date : 2009-01-30

Diego: Nė fund tė sezonit largohem nga Werderi Empty
PostSubject: Diego: Nė fund tė sezonit largohem nga Werderi   Diego: Nė fund tė sezonit largohem nga Werderi EmptyFri Mar 20, 2009 5:19 am

Diego: Nė fund tė sezonit largohem nga Werderi F.0319192056927_mPas spekulimeve tė shumta pėr mesfushorin e Werder Bremen, Diego, braziliani ka njoftuar se kėtė verė ai do tė largohet drejt njė skuadre mė tė madhe.
“Mundėsitė janė tė mėdha qė tė largohem nė verė. I kam kaluar tre vite kėtu, ndėrsa mė kanė mbetur edhe dy tė tjera nė kontratė. Sido qė tė jetė, kam pranuar oferta tė shumta dhe ka ardhur koha qė t’i marr ato seriozisht”.

“Tani pėr tani po mendoj vetėm pėr Werder Bremenin, ndėrsa nė maj do tė takohem me agjentin tim pėr tė marrė vendimet e duhura”.

“Ėndrra ime ėshtė qė ta fitoj Ligėn e Kampionėve dhe e di se me Werderin do tė jetė vėshtirė tė ndodh kjo. Janė disa klube tė mėdha tė cilat mė kanė kontaktuar dhe nuk mund tė shtirem kinse asgjė nuk ka ndodhur”, ėshtė cituar Diego nga “Corierre dello Sport”.

Diego ka qenė nė formė tė shkėlqyer kėtė sezon, ndėrsa pėr shėrbimet e tij janė tė interesuar gjigantėt evropianė, Juventus, Real Madrid dhe Inter.
Back to top Go down

Diego: Nė fund tė sezonit largohem nga Werderi
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ballack: Nuk largohem nga Chelsea