WwW.Ks-Network.Tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliHomeSearchLatest imagesRegisterLog in
Mirė Se Erdhet Nė Ks-Net.Tk , Akoma nuk jeni rexhistruar Rexhistrohu Tani Nėse keni harruar fjalkalimin Kliko Kėtu

Gerrard: Nuk jam mė i miri

Go down 
AuthorMessage
V@L!
Administrator
Administrator
V@L!

Numri i postimeve : 1347
Pikėt : 6295
Registration date : 2009-01-30

Gerrard: Nuk jam mė i miri Empty
PostSubject: Gerrard: Nuk jam mė i miri   Gerrard: Nuk jam mė i miri EmptyThu Mar 26, 2009 1:41 am

Gerrard: Nuk jam mė i miri F.0324163706713_mKapiteni i Liverpoolit, Steven Gerrard, ka qeshur nė thėniet se ai ėshtė lojtari mė i mirė nė botė.
“Ėshtė shumė e kėndshme dhe mė bėn tė qesh kur njerėzit flasin mirė pėr lojėn time dhe se si paraqitem. Por nuk pajtohem me atė se jam mesfushori mė i mirė nė botė. Ka shumė lojtarė fantastik tė mesfushės dhe ėshtė shumė mirė tė flitet pėr kėta lojtarė”, thotė Gerrard.

“Lojtarėt qė mė pėlqejnė tash luajnė nė Barcelona. Andres Iniesta, Lionel Messi dhe Xavi. Ata janė lojtarė qė vėrtet mė ngazėllejnė dhe mendoj me veten se ata janė nė njė nivel tjetėr nė krahasim me futbollistėt tjerė”.

“Sigurisht se Cristiano Ronaldo nė Manchester United ėshtė po ashtu njė lojtar i mirė, edhe pse mė lėndon kur e them sepse ai ėshtė rival. Mendoj se edhe ne jemi me fat qė e kemi Fernando Torres”, ka shtuar mė tej anglezi.
Back to top Go down

Gerrard: Nuk jam mė i miri
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Cili eshte telefooni me i miri?