WwW.Ks-Network.Tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliHomeSearchLatest imagesRegisterLog in
Mirė Se Erdhet Nė Ks-Net.Tk , Akoma nuk jeni rexhistruar Rexhistrohu Tani Nėse keni harruar fjalkalimin Kliko Kėtu

Vidic zgjidhet Lojtari i Vitit nė radhėt United

Go down 
AuthorMessage
V@L!
Administrator
Administrator
V@L!

Numri i postimeve : 1347
Pikėt : 6292
Registration date : 2009-01-30

Vidic zgjidhet Lojtari i Vitit nė radhėt United Empty
PostSubject: Vidic zgjidhet Lojtari i Vitit nė radhėt United   Vidic zgjidhet Lojtari i Vitit nė radhėt United EmptyMon May 18, 2009 11:33 am

Vidic zgjidhet Lojtari i Vitit nė radhėt United F.0518092004200_mMbrojtėsi i Manchester United, Nemanja Vidic, ėshtė emėruar Lojtari i Vitit nga bashkėlojtarėt e tij dhe nga fansat e klubit anglez.
Vidic i fitoi tė dy mirėnjohjet pas njė sezoni nė tė cilin partneriteti i tij nė mbrojtje me Rio Ferdinand ka luajtur njė rol shumė tė rėndėsishėm qė United tė mbrojė titullin nė Premier League.

Mbrojtėsi serb ka qenė i ngazėllyer me mirėnjohjet e dhėna kėtė sezon. “Ėshtė njė mbrėmje e madhe pėr mua. Jam vėrtet i befasuar qė po e shijoj kėtė. Nė karrierė nė tė vėrtetė kurrė nuk kam pasur shpėrblime individuale”, ka thėnė serbi.

“Jam i nderuar veēanėrisht kur i shoh lojtarėt me tė cilėt luaj ēdo ditė. Ėshtė e mrekullueshme ta marrėsh kėtė ēmim. Jam shumė i lumtur. Faleminderit. Unė jam zhvilluar kėtu si lojtar. Falėnderoj lojtarėt dhe stafin drejtues”, ka shtuar mė tej Vidic.
Back to top Go down

Vidic zgjidhet Lojtari i Vitit nė radhėt United
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-