WwW.Ks-Network.Tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliHomeSearchLatest imagesRegisterLog in
Mirė Se Erdhet Nė Ks-Net.Tk , Akoma nuk jeni rexhistruar Rexhistrohu Tani Nėse keni harruar fjalkalimin Kliko Kėtu

Arrijnė Nokiat e reja klasike

Go down 
AuthorMessage
Ghetto Gold
WebMaster
WebMaster
Ghetto Gold

Numri i postimeve : 1400
Job/hobbies : Couter Strike
Pikėt : 6513
Registration date : 2008-07-09

Arrijnė Nokiat e reja klasike Empty
PostSubject: Arrijnė Nokiat e reja klasike   Arrijnė Nokiat e reja klasike EmptyFri Jan 30, 2009 10:05 am

Arrijnė Nokiat e reja klasike F.0130124614335_m

Nokia ka paralajmėruar modelet 2700 classic, 6303 classic dhe 6700 classic. Nuk bėhet fjalė pėr telefona inovativ, por pėr modelet e reja tė dizajnit dhe formulės klasike.
Modeli 2700 classic ėshtė i pėrballueshėm nga pikėpamja e ēmimit, me funksione jo edhe aq tė thjeshta. Ekranet e rezolucionit prej 240 x 320 pikselave kanė arritur edhe nė kėtė klasė tė pajisjeve, mirėpo format e komunikimit ende i janė nė kategorinė e gjeneratės 2.5. Kjo nėnkupton se tė dhėnat do tė barten me protokollin EDGE.
Telefoni ka radio, MP3 player dhe video player, derisa ēmimi i rekomanduar ėshtė 65 euro para se t’i shtohen tatimet.
Arrijnė Nokiat e reja klasike Nokia2700
Njė nga modelet mė jetėgjatė nė ofertėn e Nokias ėshtė ėshtė 6300. Ai ėshtė nė shitje nga viti 2006 dhe ende paraqet njė zgjidhje kualitative pėr ata qė nga pajisja fillimisht kėrkojnė njė mjet komunikimi. Formulės i ėshtė mbajtur edhe Nokia, prandaj modeli 6303 nė krahasim me 6300 ka vetėm fotoaparat mė tė mirė me rezolucion prej 3.15 megapikselash. Specifikat tjera janė identike me modelin e vjetėr 6300.
Ēmimi i rekomanduar ėshtė 135 euro pa tatime.
Arrijnė Nokiat e reja klasike Nokia6303
Nokia 6700 classic ėshtė paramenduar pėr ata pėrdorues tė cilėt e kanė dashur modelin 6300, por qė tani do tė donin diē mė tė avancuar. Dizajni i kėtij telefoni celular ėshtė shumė i ngjashėm me atė nga 6303, por nė kėtė model pėrdoruesit do tė mund tė gjejnė njė pajise tė plotė 3G me bartje tė dhėnave nėpėrmes HSDPA-sė.
Kamera digjitale ėshtė pėrforcuar nė pesė megapiksela si dhe ėshtė shtuar pranuesi A-GPS. Ēmimi i rekomanduar i kėtij modeli pa tatime ėshtė 235 euro.
Back to top Go down

Arrijnė Nokiat e reja klasike
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» lajme te reja