WwW.Ks-Network.Tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliHomeSearchLatest imagesRegisterLog in
Mirė Se Erdhet Nė Ks-Net.Tk , Akoma nuk jeni rexhistruar Rexhistrohu Tani Nėse keni harruar fjalkalimin Kliko Kėtu

Fabregas nuk do ta bėjė atė qė bėri Ronaldo

Go down 
AuthorMessage
V@L!
Administrator
Administrator
V@L!

Numri i postimeve : 1347
Pikėt : 6292
Registration date : 2009-01-30

Fabregas nuk do ta bėjė atė qė bėri Ronaldo Empty
PostSubject: Fabregas nuk do ta bėjė atė qė bėri Ronaldo   Fabregas nuk do ta bėjė atė qė bėri Ronaldo EmptyFri Jun 12, 2009 5:50 am

Fabregas nuk do ta bėjė atė qė bėri Ronaldo F.0612085320275_mMesfushori i Arsenalit, Cesc Fabregas, dėshiron tė arrijė sukses nė Ligėn e Kampionėve me topēinjtė dhe nuk do tė ndjekė hapat e Cristiano Ronaldos drejt Spanjės ose nė ndonjė drejtim tjetėr.
“Sigurisht e shoh tė ardhmen time nė Arsenal. Kam njė kontratė tė gjatė me klubin. Kurrė nuk do ta nėnshkruaja atė, nėse nuk do tė mendoja se jam i aftė ta pėrfundoj. Menaxheri e din se vėrtet dėshiroj tė qėndroj kėtu”, ka thėnė kapiteni i topēinjve.

“Ajo ēfarė nuk mund ta ndaloni, ėshtė se ēfarė njerėzit thonė pėr ju. Shtypi mund tė shkruajė ose tė thotė ēfarė tė dėshirojė. Kėtu, nuk mund tė pėrfshihem. Qė kur isha 18-vjeēar ata e kanė thėnė atė, por unė jam ende kėtu”.

“Ajo qė ndjej ėshtė se shpresoj se mund tė jem nė Arsenal edhe pėr shumė vite dhe tė fitoj trofe tė cilat nuk i kam fituar mė parė, si Ligėn e Kampionėve, Ligėn Premier, Kupėn FA. Vėrtet synoj kėtė pasi jam i sigurt se e ardhmja do ta sjellė”, ka shtuar spanjolli.
Back to top Go down

Fabregas nuk do ta bėjė atė qė bėri Ronaldo
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-