WwW.Ks-Network.Tk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortaliHomeSearchLatest imagesRegisterLog in
Mirė Se Erdhet Nė Ks-Net.Tk , Akoma nuk jeni rexhistruar Rexhistrohu Tani Nėse keni harruar fjalkalimin Kliko Kėtu

Qka Ska Kjo Goca ae filmit slam milionar ka harruar te marr fryme !?

Go down 
AuthorMessage
arbias
Administrator
Administrator
arbias

Numri i postimeve : 530
Job/hobbies : YuGiOh
Pikėt : 5912
Registration date : 2009-02-03

Qka Ska Kjo Goca ae filmit slam milionar ka harruar te marr fryme !? Empty
PostSubject: Qka Ska Kjo Goca ae filmit slam milionar ka harruar te marr fryme !?   Qka Ska Kjo Goca ae filmit slam milionar ka harruar te marr fryme !? EmptyMon Mar 02, 2009 12:02 pm

Qka Ska Kjo Goca ae filmit slam milionar ka harruar te marr fryme !? 334755-Beautiful-girl-1-0
Freida Pinto ėshtė pėrpjekur tė kujtoj se kur ka marrė frymė si duhet qė nga koha kur ėshtė bėrė e famshme.

Nga Express mė 02.03.2009 nė ora 12:11
Aktorja indiane, e cila luan rolin e Latika-s nė filmin “Slumdog Millionaire” i cili fitoj Oskar, ėshtė ngulfatur nga statusi i saj i ri i njė tė famshmeje.

“Jam e bekuar dhe kam nevojė pėr tė mėsuar si tė adaptohem me secilin moment, dhe me kėtė po merrem. Me e rėndėsishme ėshtė se nuk mund tė marrė frymė e lirė”, ka thėnė ajo.

Freida, e cila ėshtė paraqitur nė ballinėn e revistės “Cosmopolitan” nė edicionin nė Indi kėtė muaj, po ashtu ka treguar se ėshtė lėnė paksa anash kur ėshtė njoftuar me aktoret e Hollywood-it.

“Ata ishin hutuar pas karakterit tė Jamal qė luhet Dev Patel-i i cili fiton paratė nė ‘Slumdog Millionaire’ por edhe unė e kam tėrheq vėrejtjen kur kam dal nė tepihun e kuq”, ka shtuar bukuroshja 24 vjeēare.

- Bang
Back to top Go down

Qka Ska Kjo Goca ae filmit slam milionar ka harruar te marr fryme !?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-